Yderst mærkeligt

Brev:

Kære Orla Lindskov
Min sovetilstand er yderst mærkelig. I nat faldt jeg i søvn 3.30 efter indtagelse af dobbelt sovemedicin.
Jeg har en forunderlig fred og glæde dybt i mit hjerte nat og dag. Det priser jeg Herren for. Men en god nats søvn har jeg brug for, da mine led brummer og smerter.Tak for forbøn og tilsendelse af en salveklud. Mit søvnproblem har stået på i 30 år.
Med venlig hilsen
Den Søvnløse

Brev: Årsag

Kære Søvnløse
Jeg har på et møde oplevet, at en norsk kvinde, der netop som dig havde lidt af søvnløshed i 30 år, blev helbredt ved forbøn. Derfor sender jeg dig ikke blot en salvedug. Jeg sender dig også en indbydelse til et møde, så du kan få personlig forbøn.
Jeg håber desuden, at du har været til samtale og undersøgelse hos din læge eller en anden kvalificeret for evt. at finde frem til søvnløshedens årsag.