Helbredt for leukæmi

Brev med vidnesbyrd:

Kære Orla Lindskov
Først vil jeg gerne takke dig. – For 1år 6mdr. siden skrev jeg til dig, og bad dig bede for en ung mand i Brasilien. Ligeledes sendte du mig en salvedug til ham. Han var syg af leukæmi og opgivet af lægerne.
Med Guds hjælp er han i dag helbredt. Han sover stadig med salvedugen under sin hovedpude.
Nu vil jeg bede dig om at bede for mig og sende mig en salvedug.
Jeg lider af nedsat lungefunktion, uregelmæssig hjerterytme, daglige muskelsmerter og tinitus. Meget af det er kommet efter en færdselsulykke. Jeg har været til utallige undersøgelser og modtaget mange behandlinger. Hidtil uden resultat.
Jeg håber og beder til, at du kan hjælpe mig.
På forhånd tak.
C.S., København

Svar:

Forkyndelsen om Jesus

Kære C.S.
Mange tak for vidnesbyrdet. Det glæder mig meget, at Jesus besøger syge så langt væk som Brasilien, når vi beder ham om det her i Danmark. Jeg har bedt for dig og sendt dig en salvedug. Men jeg har også sendt dig en mødeplan, da de fleste helbredelser sker på møder i forbindelse med forkyndelsen om Jesus.