14-årig pige udgiver cd

Cd’en „Familielovsang – svaret er Gud” er endelig, efter et længere projekt, kommet på gaden.
Af Anne Mette Lund

Den nye cd, „Familie lovsang – Svaret er Gud”, er lige kommet på gaden og er en rigtig familie-cd! Cd’en er fyldt med 17 livsglade kristne pop- og børnesange. Den er perfekt til børnefamilier, fordi den er meget varieret, men der mangler nogle sange for unge.

Praktikuge blev til cd

Det hele startede med at Debra skulle i praktik i 8. klasse, og da hun ville noget anderledes, endte det med at hun kom i et lydstudie. Dog var betingelserne, at hun selv medbragte materiale til hele ugen, altså at hun selv kom med nogle sange.
Debra begyndte at skrive og komponere sangene, og lånte et par af hendes fars sange, som han sang for hende, da hun var lille. Det er også hendes far, som har hjulpet med musikken på cd’en.

Familieprojekt

Resultatet af studiepraktikken blev godt, og ideen om en demo-CD kom op. Demoen blev hurtigt lavet om til en hel cd, og et længere projekt, hvor både hendes familie og nogle venner hjalp til, gik i gang.
Da Debra blev 15 år, var de stadig i gang med projektet, og hun skrev stadig sange. Bl.a. sangen „Svaret er Gud”, som også er blevet en del af cd’ens titel.
Udvalget af sange er bredt, men de fokuserer alle sammen på fællesskabet med Gud. Der er specielt gjort noget ud af børnesangene, som Debra har givet nyt liv.
Hele familien fornemmede at det var tid til at vandre i tro, ære Guds ord og være tjenestvillige over for hinanden.
I sommeren 2003 blev cd’en finpudset, produceret færdig, og de sidste detaljer kom på plads.
I mellemtiden er Debra blevet 16 år, og hun skriver og komponerer stadig.