Telecast: The beauty of simplicity

Telecast’s album „The beauty of simplicity“ er et rigtig fedt album. Det er en blanding af alternativt pop/rock, og nogle af sangene minder lidt om Coldplay. Forsangeren, Josh White, 30 år, synger, skriver sange og spiller på guitar. Han håber på at kunne vise den kristne kultur gennem musik.
Josh White har forsøgt sig med forskellige andre bands, men efter at have droppet det, tog han til Washington og blev lovsangsleder i „Calvary Chapel“ i Spokane. Der mødte han sine nye band-kammerater, og det blev til „Telecast“. De har været sammen i under et år, men pladeproduceren var vild efter at skrive en kontrakt!
Albummet „Telecast“ er meget varieret, sangene er meget forskellige, alligevel er nogle af sangene lidt for kedelige, hvor det er de samme toner, der bare gentager sig, f.eks. i sangen „Radiate“.
Personligt kan jeg bedst lide sangene „The beauty of simplicity“, hvor de virkelig får budskabet om Gud ud, og sangen „The Way“ hvor Josh White synger på en speciel, men rigtig fed måde! De andre sange bliver jeg lidt hurtigere træt af.
Cd’en er fed, hvis man er til pop/rock, med en lidt coldplay-agtig stemme.
Anne Mette Lund

Karakter: 9