Parachute Band: Glorious

Så er Parachute Band på banen med deres tredje cd, og de viser her, at de er mere end bare et almindeligt lovsangsband.Glorious er fyldt med lækkerbiskner, der varierer fra søde sing-a-long sange til laid-back soul med et råt groove. Den alsidighed, de forskellige genrer giver, er meget inspirerende at høre på, men gør desværre, at man mangler et stilmæssigt helhedsindtryk.
Det, som jeg mindst forstår på Glorious, er valget af de to sidste sange på cd’en, ’All That I Need’ og ’So Sing’. Det er to super fede sange, ingen tvivl om det, men de falder uden for resten af cd’en. De er mere gospel/soul inspirerede og ville have været bedre på en gospel-cd frem for at komme ind på et ellers fedt lovsangsalbum.
Teksterne er lovsange, som alle kan synge med på efter kort tid. Man mærker, at Parachute vil holde deres fokus på at være et lovsangsband og ikke blive et mainstream pop/rock-band.
Der var en sang, som irriterede mig lidt i starten, men efter et par gennemlytninger er vi blevet ret gode venner. ’High Above’ er titlen og er noget helt andet end happy-clappy rock. Den har en fed intensitet og et majestætisk udtryk, med en snært af indie-rock, i sig. Jeg tror, den vil give et overfedt kick live.
Glorious kan jeg ikke give topkarakter, for jeg synes, det samlede indtryk falder til sidst. Havde de nu sluttet med et fedt sing-a-long rock-nummer, havde jeg nok givet en karakter højere. Men de må få i toppen af middel.
Parachute Band viser med Glorious, at de har fingeren på pulsen og har lavet et album, som er godkendt.

Karakter: 9