Gadebørn i Odder

Danske børn samler penge ind til gadebørn i MoldavienBørn der overnatter i papkasser på gaden. Det er ikke normalt i Danmark, men natten mellem 29. og 30. november vil en flok børn fra Odder undvære den lune dyne, aftenhyggen ved fjernsynet og godnatkysset fra far og mor for at overnatte i papkasser og gamle tæpper på gaden!

Danske børn vil overnatte i papkasser for at samle penge ind til gadebørn i Moldavien

De gør det for at vise, hvordan tusindvis af børn hver nat er tvunget til at leve andre steder på kloden. For ikke blot at vise sympati men også række nogle gadebørn i Moldavien en hjælpende hånd, har børnene fra Odder fået firmaer og venner til at sponsere et beløb pr. time, de udholder novemberkulden i papkasserne.
Søndag eftermiddag vil børnene sælge ting fra boder på torvet til fordel for gadebørnene i Moldavien. Ca. 25-35 børn forventes at deltage i lørdagens og søndagens aktiviteter.
Arrangør er RockSolid klubben, en lokal gruppe under YFC, der henvender sig til børn i alderen 10 til 14 år. Klubben ønsker at opmuntre børn til at tro på, at det er praktisk muligt at gøre en forskel for andre børn, der lever under vanskelige forhold.