Lounge Worship: A Time to Chill Out

Når du smider dig i sofaen efter en lang arbejdsdag, er Lounge Worship det helt rigtige valg, hvis du vil flade helt ud.
Stemningen er givet ved første sekund. Man bliver mødt med et blødt beat understøttet af flydende harmonier og blide stemmer, som med det samme leder tankerne hen på cd’erne No Stress og No Stress 2.
Sangene er nogle, vi alle har hørt før. Jesus Freak, Above All og I Will Be Your Friend er nogle af de sange, der er blevet pakket ind i en blød atmosfære af afslappende arrangementer. Der er også smuttet et nummer af U2 og Lenny Krewitz ind, og de er med til at give lidt nyt på scenen. Sangenes originale melodi har man beholdt, men de har alle fået et nyt udtryk og en anden feeling.
Hvad der både kan være et plus og et minus er, at Lounge Worship er lige til at gå til. Der er ikke den store dybde i albummet, så den bliver hurtigt ensformig at høre på. Men samtidig er det en god cd, hvis man skal læse en bog eller lave lektier, for man bliver ikke forstyrret af noget uforudsigeligt i musikken. – Det flyder bare…
Lounge Worship er god som baggrundsmusik, men jeg savner noget mere originalitet og variation i den meditative strøm af toner.

Karakter: 8