Plumb: Beautiful Lumps of Coal

Tiffany Arbuckle Lee (født 1974) eller bare Plumb har selv skrevet alle teksterne til hendes seneste album Beautiful Lumps of Coal (Smukke stykker kul). Der er dog forskellige co-writers på numrene. Og det er virkelig nogle dejlige kul-stykker, hun leverer. Jeg er vild med dem. Dog har jeg ledt længe efter det kristne budskab. Der er ingen tvivl om, at hun er troende, men det kommer ikke rigtig til udtryk i teksterne – ikke tydeligt i hvert fald. Flere af dem er som breve skrevet til tidligere bejlere, der bare skal se at komme over hende. Det har ikke rigtig nogen relevans for os herude ved lytterposten, der forventer noget andet fra en kristen udgiver.
Genren er pop/rock. Første kul-stykke starter med den fedeste intro. Trommer og guitar giver lyd fra sig, som var det hård rock, men det er det ikke. Plumb’s vidunderlige stemme toner frem og leverer den forventede pop. Det er ikke nødvendigt at sige så meget om musikken, ikke andet end at det bare er fedt. Bedste nummer er Unnoticed, der er et af de mere rockede numre.
Beautiful Lumps of Coal er hendes fjerde album. På hendes hjemmeside kan man se billeder af de andre. Det er min første cd med hende, men jeg genkender nogle af de andre covers, når jeg nu ser dem. Du vrider dig måske i stolen, når jeg kommer med følgende gætterier. Jeg gætter nemlig på, at hun ikke hele tiden har været „for sig selv“. Mon ikke Plumb tidligere var en gruppe, hvorfra hun nu er gået solo!? På to af hendes albums er der nogle mænd med i billedet, men om det betyder noget, ved jeg ikke.
En ting er sikkert: Beautiful Lumps of Coal er markedsført på Tiffany Arbuckle Lee alene. Ikke at det gør noget!

Karakter: 10