Darlene Zschech: Kiss of Heaven

Vi kender hende alle sammen, som hende med det underlige efternavn fra Hillsong, der altid er på forsiden af deres covers.
Men hun kan mere end bare at synge på lovsangs-albums. På Kiss of Heaven viser Darlene, at hendes potentiale rækker længere end inden for kirkens fire vægge, men det mangler lidt for at nå helt ud..
Kiss of Heaven er et popalbum, men Darlene har svært ved at slippe lovsangsstilen. Hendes valg af sange, synes jeg, er lidt vattet. Hvorfor tage nogle lovsange med som vi godt kender, i stedet for at lave et album med helt nye sange? – Hun har talentet og formatet til at gøre det. Jeg ved godt, at alle numre er blevet indspillet på ny og Darlene har lagt mere af hendes egen personlighed i dem, – men vi har hørt Shout To The Lord nok, eller er det bare mig?
Darlene siger selv om albummet, at det handler om det, som er betydningsfuldt for hende. Hendes familie, Gud og kærligheden til musikken. Teksterne på albummet leder hurtigt tankerne hen på lovsang, men der er undtagelser. Et par af undtagelserne er kærlighedssangen Everything About You til hendes mand og duetten Walk On med Martin Smith (Delerious), som er skrevet af U2’s forsanger Bono.
Skal man give hele albummet en bedømmelse, er der ingen tvivl om, at Kiss of Heaven er godt produceret og et kvalitetsprodukt. MEN…hvorfor skal man blive ved med at genbruge, når hun har talentet til at lave noget helt nyt og fedt.

Karakter: 8