Cece Winans: Throne Room

Det er kommet over mig, at denne cd er perfekt. Ikke til mig, men til mine forældre. Mit første indtryk var ‘hold fast, hvor går det langsomt’. Men da jeg havde set den medfølgende DVD (interview og lidt klip fra nogle koncerter), ændredes mit syn på musikken.
Her er en kvinde, der virkelig har hjertet med i musikken. Og hun er en helhjertet efterfølger af Kristus. Der er 16 numre på cd’en, der er inddelt i to dele. Den første del hedder ‘Songs of Worship and Reflection’ og den anden del hedder ‘Songs of Praise and Adoration’. De to dele indeholder flotte ballader og stille gospelsange. Der er ikke den helt store forskel, men i ‘Songs of Praise and Reflection’-delen har CeCe Winans fået lidt mere gospel-feeling ind, men det får ikke forældre-cd’en til at blive en teenage-cd.
Der skal nok være nogle teenagere, der finder den ‘fed’. Men ellers teenager… her har du den perfekte advents- eller julegave til dine forældre.
Forældre… Jeg tror I specielt vil nyde at lytte til den her op til jul. Det er ikke en jule-cd, men der er lidt julestemning på flere af numrene.

Karakter: 9