Delirious?: World Sevice

Så har Delirious? smidt deres 6. studieudgivelse på gaden og de viser, de stadig kan give den gas.
World Service viser, at der er mere i gutterne fra England, end det de har vist indtil nu. Martin Smith og co. er vokset med opgaven og minder os om, at de ikke er gået i stå.
Energien vælter ud af højttalerne når man sætter cd’en på. Jeg havde forventet, at der kom noget flyder, men fik smidt en supersej guitarintro lige ind i trommehinden. Fedt, så er vi igang!
Stilen er den alternative pop/rock genre, som Delirious? mestrer til fulde. De forstår at få dynamikken i orden uden at miste intensiteten. Lyden er blevet større og mere spændende at høre på, men man er ikke i tvivl om at det er Delirious?, der er på anlægget.
Teksterne er, som altid, lige i skabet. Sangene indeholder den dybde og det indhold gode lovsange skal have. Personligt skærer sangen Majesty lige ind til benet. Here I am, knowing I’m a sinful man/ Covered by the blood of the lamp/ Now I’ve found the greatest love of all is mine/ Since you laid down your life/ The greatest sacrifice. Det er så godt, at det ikke behøves at kommenteres.
World Service er et super cool album, som fortjener al respekt. De understreger deres klasse og opfyldte alle de forventninger, som jeg havde da jeg satte skiven på. Delirious? har gjort det igen og dette album må du ikke gå glip af, kom afsted efter det, NU!

Karakter: 11