Across the sky: Across the sky

Denne cd er, hvad man får ud af at tage 2 singer/songwriter-typer med hver sin pladekontrakt og foreslå dem at slå pjalterne sammen.
En eller anden pladeselskabsmand har vel tænkt, at han kunne spare lidt penge på markedsføring og andet ved at få 2 ens typer til at blive til 1, det har han jo også ret i, fordelen for os er at vi slipper for 2 rimelig ens cd’er.
Dette er debutskiven, og jeg må desværre sige, at der er ikke noget nyt under solen.
Det er velsmurt pop i god amerikansk korrekthed. Problemet er, at der allerede findes et hav af den slags musik og det især på den kristne musik scene.
Er du træt af at Newsong, Michael W Smith eller Steven Curtis Chapman er ved at være op i årene, kan du her få nogle yngre kopier med en lyd, der lægger sig op af den stil.
Nu har jeg ikke set noget billede af dem, men de ligner dem garanteret også (min helt egen fordom).
Bevares, der er da nogen udmærkede melodier og de kan også synge, så det er jo ikke fordi det er dårligt, måske bare lidt kedeligt.
Er man til den poppede stil skal man ikke være bange for at prøve denne cd af. Bare spring ud i det.
Jeg giver cd’en et kedeligt 7-tal med forventning om, at hvis de skulle nå til at lave en efterfølger, så har de kvalitet nok til at gøre det bedre og mere interessant (forhåbentligt).

Karakter: 7