Vineyard: Hold On

Trent Vineyard UK er en „non profit music minestry“, hvor alt overskud går til udvikling af lovsangen inden for kirkerne. De har tidligere udgivet bl.a vineyard cd’erne “Hungry“ og „Come now is the time“, og de dygtige musikere fra de udgivelser er også med på denne cd. I modsætning til de andre udgivelser, er Hold On en studio indspilning.
Stilen denne gang er mere nu-rock og selv om det lyder fedt, savner man lidt den „edge“ og „frihed til at skeje ud med sin stemme/instument“, som var på de tidligere udgivelser. Men derudover mangler der ikke noget.
Teksterne rammer de basale sandheder i vores liv med Jesus, som f.eks nr 3 …in the shadow of the cross I will stay, you are the one to light the way. Eller nr. 1 …Jesus I fall at the Cross, with out you I’m lost in this world.
Den røde tråd i teksterne er hengivenhed og afhængighed, samt en erkendelse af at vi er fortabt uden at have Jesus som centrum i vores liv, så „Hold On“ er en passende titel.
Det er en god cd man bør høre en del gange for at fordybe sig i den. Det er til sidst værd at nævne at nr. 8 er en U2 sang, der hedder 40, og handler om et møde med Gud.

Karakter: 9