1000 børn til fest

1072 børn og 100 frivillige fejrede i lørdags 25 års jubilæum i Virum med festindslag fra Afrika og Asien – og rekordforsøg i kagespisning. For 25. gang samledes børn for at opleve en anden verden og støtte andre børn. På Virum skole deltog 1072 børn og omkring 100 frivillige i de mange aktiviteter såsom kinesisk tallerkenmaleri, afrikansk dans og bengalske lege … og rekord i kagespisning. Rekorden er med i næste udgave af Børnenes Rekordbog.
Det er en del af konceptet, at alle børn møder op med en fem-krone i en snor om halsen, som de giver til Danmissions hjælpearbejde for børn i den 3. verden.

Afrikansk dans ved Børnetræf i Virum

De deltagende børn indsamlede 5.118 kr., og i salgsboden blev der solgt t-shirts, afrikanske halskæder og armbånd mv. for 6.525 kr. Derudover blev der indleveret 40 kg. frimærker og 361 kg. lysestumper, som vil kunne indbringe op mod 12.500 kr. I alt har deltagerne på Børnetræf 2004 således indsamlet ca. 24.000 kr. til Danmissions projekt „Fremtidsbørn“.
Sognepræst i Vangede, Jakob Rönnow, afrundede Børnetræf med en børnegudstjeneste, hvor han levende fortalte om ‘det store gæstebud’ – at Jesus bød alle med til sin fest.
Børnetræf bliver hvert år arrangeret af Danmission i samarbejde med KFUM og KFUK, FDF, KFUM-Spejderne og De grønne pigespejdere.