Barnløse fik barn – vil ha’ et mere

Brev:

Kære Orla Lindskov
Jeg er en kvinde, der har haft piskesmæld i 2 ½ år, og det plager mig og min familie meget.
Lægeligt er der ikke mere hjælp at hente, og jeg må nok lære at leve med skaden. Men på den anden side ved jeg, at Jesus kan helbrede mig, så derfor skriver jeg til dig, da Jesus har givet dig nådegaven til at helbrede.
Vi ønsker, at du vil bede for mig, og vil du sende mig en salvedug.
Vi har endnu et bedeemne:
For 14 måneder siden fik vi en dejlig gave, en lille pige, efter at vi længe har prøvet at få børn. Det takker vi dagligt for.
Som forældre er flest, er det nok naturligt, at vi ønsker en lillebror eller søster til hende. Vil du også bede for det?
Vores første datter fik vi efter flere behandlinger for barnløshed og megen forbøn.
Vi beder Jesus om, at han vil handle gennem dig, om det er Guds vilje.
Med venlig hilsen
Kvinden med håb, Slagelse

Svar:

Den store læge, Jesus

Kære Kvinde med håb
Jeg har sendt jer en mødeplan, da jeg har set flere blive helbredt for barnløshed ved forbøn på møder.
Barnløshed er ikke Guds vilje generelt set. Gud velsignede jo Adam og Eva og sagde til dem, at de skulle blive frugtbare og mangfoldige og opfylde Jorden. Derfor er bønnen om helbredelse for barnløshed i alle tilfælde en bøn efter Guds vilje.
Med hensyn til dit „piskesmæld”. – Selv om der lægeligt set ikke er mere hjælp at hente, så kan vi altid bringe dit problem frem for den store læge, Jesus. Han formår noget selv der, hvor der på det menneskelige plan ikke kan gøres mere.
Orla Lindskov
Christensen