Tema: Medrivende Rejser
Startede med rejseblod i årene

Ichtus Rejser skulle blot være en halvtidsbeskæftigelse for Anette Christensen. Men nu er både hun og manden Kåre fuldt booket som rejsearrangører for kristne.Anette og Kåre Christensen startede Ichtus Rejser i Herning for 2 år siden med et ønske om at få indflydelse på deres eget liv.

Anette og Kåre Christensen har startet deres eget rejsebureau

– Vi har rejseblod i årene og ønskede mere tid til at rejse, involvere os i andre og leve en mindre stresset tilværelse, om muligt, forklarer Anette Christensen. – Vi har begge rødder i kristen mission, Kåre som maskinmester på OM-skibet Doulos og jeg i Ungdom med Opgave.
Anette og Kåre Christensen har deres åndelige bagland i Pinsekirken i Blåhøj ved Brande.
Får I så rejst noget?
– Nej, ikke så meget som vi havde forestillet os. Men da rejsebureauet er internetbaseret, kunne vi sidste sommer køre det hele fra en internetcafé på Azorerne! Folk kan booke billetter direkte på internettet. Men vi har selvfølgelig den største kontaktflade over telefonen.
Ichtus Rejser henvender sig først og fremmest til kristne organisationer, højskoler og lign., men kan lave alt lige fra kør-selv-ferier, til forretningsrejser, bryllupsrejser og retræterejser.
– I starten skulle bureauet blot være en halvtidsbeskæftigelse for mig, fortæller Anette Christensen. Men nu er vi begge involverede…

Besøg Marys hjemegn

Hvad er jeres rejsemål?
– Vi kan lave flybilletter til hele verden, inkl. hotelbooking og billeje. Hvad ferierejser angår, brænder vi især for Australien og New Zealand. Vi har også rundrejser med guide til f.eks. Tasmanien, hvis nogen skulle få lyst til at besøge Mary Donaldsons hjemegn.
Kan en ferie kombineres med mission?
– Ja, især i Indien. Der har vi et fint kontaktnet af indfødte missionærer, der er dybt involveret i børnehjemsarbejde og menighedsplantning. Vi tager os af billetterne, skaber kontakten, og så må folk selv arrangere resten.
Ichtus Rejser arrangerer desuden en Jazz- og Gospelrejse til New Orleans, fra 22. april til 2. maj 2004. Der er plads til 15 deltagere, som samtidig kommer med til jazz- & gospelfestivalen i New Orleans.
– Der er endnu pladser tilbage på rejsen, som har deadline d. 10. februar, slutter Anette Christensen.