Missionsstævne

Baptistkirken ønsker multi-etnisk stævneI år holder Baptistkirken i Danmark missionsstævne på Pinsevækkelsens skoler i Mariager i uge 29.Temaet i år er „Rodfæstet i Kristus” – et tema, der opfordrer til at gå i dybden.
Missionsstævnet byder på et varieret program for alle aldre. De voksne inspireres gennem formiddagenes undervisning og eftermiddagenes seminarer.

Joel Edwards kommer til Baptistkirkens missionsstævne

Hovedtaleren er Peter Halldorf fra Sverige, der vil tage deltagerne tilbage til kilderne og frem til verden af i dag. Baptistkirkens egne kræfter, Bent Hylleberg, der i dag arbejder som studieleder ved SALT, og Søren Grarup, der er præst i Silkeborg, udfordrer til at tage stilling til „Etik på vejen” og „Hvem er Jesus”.
Eftermiddagene byder på foredrag af bl.a. Conny Hjelm, der er ansat på Institut for Diakoni og Sjælesorg, og Peter Øhrstrøm, medlem af Det etiske Råd.
Som noget nyt satser Missionsstævnet på at få deltagere af anden etnisk oprindelse med på stævnet. Onsdagens hovedtaler er Rev. Joel Edwards, der er generalsekretær i Evangelisk Alliance i Storbritannien, der repræsenterer over en million kristne.
Aftenens evangeliske møder efterfølges af et broget udbud af musik i cafeen.
Derudover er der koncert med Lene Mathiesen, klatrepæl, mulighed for kreativ udfoldelse og særligt program for børn, teenagere og unge.
I år opstilles et specielt kirketelt, „Stilhedens sted”, der bliver missionsstævnets døgnåbne kirke. Her er der mulighed for at søge stilheden og bønnen, ligesom der vil være mulighed for personlig samtale og forbøn. Hver aften er der aftenbøn, bygget op efter traditionen fra Taizé broderskabet med de smukke, meditative Taizé lovsange, bibellæsninger, bøn og stilhed.