Mød Menneskesønnen

Dansk OASE arrangerer sommerlejr med emnet „Menneskesønnen“Dansk OASEs sommerlejr SommerOase på Rudehøj Centret ved Odder vil gerne leve op til sit navn og være en oase – et åndehul – midt i en fortravlet og presset hverdag. Der er plads til afslappet ferie-camping-liv, sammenrend med vennerne fra menigheden og andre bekendte, men også mulighed for fordybelse i bibeltekster, udrustende kurser og lovsangsrally m.m. Én stor fest-uge.En række undervisere og forkyndere vil sammen prøve at give deres bud på livet med Gud. Hver dag vil have sit eget tema under emnet: „Menneskesønnen” – Livets Vand, Livets Herre, Livets Rytme, Livets Balance, Livets Faser, Livets Tjeneste.
På SommerOase 2004 kan du især møde danske talere, men der er dog også besøg af et par udenlandske talere nemlig Jens Petter Jørgensen, Norge, og Sue og Weymann Howard, USA.
Jens Petter Jørgensen er kendt for sin tjeneste indenfor sjælesorg og forkyndelse. Sue og Weymann Howard har gæstet Danmark et par gange tidligere. De leder et arbejde, som de kalder ”Love Works”.
Igen i år er der fællesskabslandsbyer, herunder som noget nyt seniorlandsby. Der vil være seminarer, seniorcafé, Dybere Liv, tilbud til børn i alle aldre, koncerttilbud, bibeltimer, aftenmøder, forbøn, rådgivning, tidebønner, stilhedszone, morgenbedemøder og meget mere.
Der er MiniOase for børn mellem 0-3 år (med deres far eller mor) BørneOase for dem mellem 4-9 år samt RockSolid og UngOase for de unge.