Boganmeldelse
Bibelhistorier til hverdagen

Den virkelige fortællekunst kendetegner I. Schrøder-Hansens bogNår jeg i menighedens gudstjeneste laver børnekirke og fortæller bibelhistorie for børnene, er interessen mindst lige så stor hos de voksne. Vi kan nemlig alle sammen godt lide at lytte til en god historie.Bibelhistorier til hverdagsbrug af sognepræst Ingrid Schrøder-Hansen er bibelhistorier for voksne. Gennem historierne gør hun Bibelen levende og nutidig ved at lade de bibelske beretninger indgå i en række hverdagssammen-hænge. Det er flot lavet, og man oplever nogle af de gammelkendte beretninger på en ny måde.
Historierne er tidligere fortalt i radioen i udenselserne „Ved dagens begyndelse“. Senere er de udkommet i bogform og nu foreligger 2. udgave. De er skrevet i talesprog og gør sig derfor bedst, hvis de læses højt, men er der noget bedre end at samles i familien til højtlæsning – og så af bibelske historier? Nej vel?
Johannes Møllehave siger på bagsiden af bogen: „Ingrid Schrøder-Hansen kan den virkelige fortællekunst“. Det skal man høre af en af vor tids største fortællekunstnere, og det sætter disse historier i et særligt perspektiv.
Både min kone og jeg har glædet os meget over disse fortællinger og vi tror, at mange flere vil få stor glæde af at læse dem og læse dem højt.

Ingrid Schrøder-Hansen:
Bibelhistorier til hverdagsbrug
102 sider • 148 kr • Unitas