Åbent Oasehus i Silkeborg

Siden Oasefællesskabet i Silkeborg den 1. maj i år overtog det lokale Arena Centret på 1600m2 i Silkeborg har både børn og voksne knoklet for at give bygningen en tiltrængt ansigtsløftning.
Omkring 2000 frivillige arbejdstimer er blevet investeret i at renovere bygningen: 175 m2 mur er væltet og kørt væk, 225 nye lamper sat op, 300 m2 mur vandskuret, 300 liter maling smurt på væggene, 50 tons jord flyttet, og fire km murstensfuger er fræset ud.
– Vores vision med Arena Centret er for det første at være en synlig kirke, som formidler budskabet om Jesus på en ligefrem og kulturel relevant måde for børn og voksne. For det andet at være et åbent kultursted for hele Silkeborg by med koncerter, legestue, foredrag, gospelkor og sport, siger Oasefællesskabets præst, Jørgen Bratkov.
Arena Centret blev i sin tid bygget som et kultursted med mange forskellige tilbud, og Oasefællesskabet kommer derved til at videreføre dele af den profil, som stedet tidligere har haft.
Der er åbent hus i det nyrenoverede center lørdag den 21. august kl. 15.
– jeli