Frelsens Hær beder om fred

Terrorisme, gidseltagning og krig er alle temaer, som fylder mere og mere i verden. Derfor er det nødvendigt, at alle kristne forener sig i bøn til Gud.

Det mener, Odd Berg, der er landsleder for Frelsens Hær.
– Der bedes hver dag, hver søndag i gudstjenesten, på bededage og i bønneuger. Men spørgsmålet er, om tiden ikke er inde til, at alle kristne, der tror på bønnens magt, samles i en verdens-bønnedag for fred én gang om året, foreslår han.
På søndag den 3. oktober opfordrer Frelsens Hær alle korps og menigheder til på en særlig måde at bede om fred i verden.
– Hvis andre kirker vil bede denne fredsbøn sammen med os og dele vores nød for de lidende er de velkomne. Måske kan vi som kirker i Danmark blive en spydspids i verden, når det gælder bøn for verdensfreden, siger landslederen.
– ole