Tamilsk taler i Fredericia

Flere hundrede tamilske flygtninge og indvandrere mødtes fredag og lørdag i Dr. Margrethe Hallerne i Fredericia. Fra Indien havde de inviteret dr. Paul Dhinakaran og fru Evangeline.

Dr. Paul Dhinakaran taler til hundrevis af tamiler, mens fru Evangeline (t.v.) lytter.

Dr. Paul er leder af et universitet i Tamil Nadu-staten, og han leder desuden et stort kristent arbejde: Jesus Calls.
Han har talt for op til 300.000 indere – på én gang. Som taler er hans særlige kundskabs-nådegave, at han uden at kende folk nævner navne på tilstedeværende personer, som enten bliver helbredt eller får et budskab fra Gud.
Således også ved mødet i fredags, hvor flere blev nævnt og bagefter kunne bekræfte, at budskabet var til dem eller at de åbenbart momentant var blevet helbredt for en lidelse. Lørdag bad fru Evangeline for de enkelte familier.
Henri.