Frikirke indvier nyt kulturcenter

SKJERN – Frikirken UNIC i Skjern står bag et af de allerførste arrangementer i byens spritnye kulturcenter.Søndag den 28. november byder frikirken indenfor til UNIC Juleshow 2004, som fra og med i år bliver et støtteshow til fordel for forskellige foreninger og initiativer i Skjern.
– Vi oplever, at vi bor i en af Danmarks bedste byer, og vi vil som lokal kirke gerne være med til at gøre den endnu mere spændende og dejlig at bo i, siger UNIC’s præst Eik Bidstrup.
I år går overskuddet fra showet til Skjern Pigekor, som også selv bliver et af showets hovednavne. Koret får i dagens anledning følgeskab af dets tidligere leder, den kendte jazz-pianist og organist ved Skjern Kirke, Willy Egmose. Pigekoret vil synge julens sange ved showet, der desuden byder på moderne dans, humoristiske indslag og breakdance.
Temaet for juleshowet er „Lyset“, og Eik Bidstrup vil holde en kort tale om julen som lysenes fest. Desuden vil kulturudvalgsformand i Skjern Kommune Bent Dyrvig læse op fra Johannes Evangeliet.
Frikirken UNIC er tilsluttet de danske pinsekirker og tæller cirka 100 børn og voksne.
– ole