Valby Frikirkes band Skaberens nærvær


Der kommer jævnligt et bud fra forskellige kunstnere/kirker i DK på, hvordan lovsang kan lyde. Nu er det blevet Valby Frikirkes bands tur! Personligt vil jeg sige, at dette er noget af det bedste, jeg har hørt længe.
Dette er ikke traditionel lovsang, som vi kender det, der er ingen oversatte sange fra Hillsongs, men kun egne sange skrevet af Hanne Vinsten og Michael Hansen. Hanne Vinsten er en sangskriver, som er værd at holde øje med, det skulle undre mig meget, hvis ikke hendes sange vil ramme mange.
Det er nogle rigtig gode melodier og tekster, musikken bliver aldrig kedelig, der er blevet leget med lyde, og resultatet er i top.
Man kan mærke, at de i Valby har været meget bevidste om ikke at lave endnu en dansk traditionel cd, de har prøvet på at skabe deres egen lyd. Jeg synes faktisk, at det er lykkedes for dem. Det er en cd, som man ikke bare bliver træt af, og den appellerer til at blive startet igen, når den er slut, der kommer for hver gennemlytning flere nuancer på.
Det er Valby selv, som har optaget, produceret og udgivet cd’en, så kunne man måske godt tro, at produktet blev lidt amatøragtigt, men det gør det ikke. Man sidder med et færdigt produkt, som er fuldt på højde med udgivelser, som der er blevet kastet mange flere penge efter.
Man behøver ikke at være en stor kirke eller at have mange penge. Det eneste, der kræves er gode sange og et kreativt talent. Det har de ude i Valby.
Jeg kan kun på det kraftigste anbefale dig at anskaffe denne cd, først og fremmest, fordi den er god, og så er det heller ikke dårligt at støtte nogen i vores egen lille andedam DK.
Der er release-party for cd’en lørdag 27/11 i Valby Frikirke.