Delirious? på vej til Danmark

Et af tidens hotteste kristne bands giver koncert et sted i Danmark den 12. februarHvor i landet, koncerten finder sted, er endnu ikke besluttet. Men det skulle være sikkert og vist, at den engelske supergruppe Delirious? har plottet Danmark ind i kalenderen lørdag den 12. februar 2005.
Delirious? er et af de absolut hotteste navne på den kristne musikscene, og bandet har gennem mange år haft kæmpesucces i USA.
Senest har bandet også fået en fod indenfor i Tyskland, hvor singlen „Inside Outside“ fornylig hittede på landsdækkende radio.
Bandet udgav i december sidste år albummet World Service, og tidligere har det lavet flere lovsangsalbums og står bag kendte sange som „I Could Sing of Your Love Forever,“ „History Maker,“ „Can You Feel The Mountains Tremble,“ „Sanctify,“ „My Glorious“ og mange flere.
Bandet blev stiftet tilbage i 1992 og har siden givet koncerter over hele verden og solgt hundredtusinder af cd’er.
Delirious? kommer til Danmark efter tre koncerter på stribe i Berlin, Hamburg og Hannover.

Glow igen igen

Det er koncertforeningen Glow Concert, der står bag den store satsning. Foreningen holdt sin første koncert i juni med det amerikanske band Third Day. Og siden har den givet danskerne en fornem række af koncerter med kristne bands.
I august stod Glow Concerts bag Glow Festivalen i Lunderskov, der blandt andre havde besøg af downhere fra Canada, By the Tree fra USA og svenske Attention.
Så sent som for tre uger siden præsenterede foreningen yderligere to amerikanske bands, Day of Fire og Barlowgirl, som hver gav tre koncerter rundt om i landet.
Glow Concerts er iøvrigt allerede nu parat med datoen for næste års Glow Festival. Den finder sted fra den 12.-14. august, og stedet bliver igen Lunderskov i Østjylland.
Allerede nu kan alle interesserede logge ind på foreningens hjemmeside og komme med forslag til, hvilke band der skal komme.

Følg med i Udfordringen og læs meget mere om Delirious? og koncerten den 12. februar.