Hedegaard præciserer

I sidste nummer af Udfordringen skrev vi, at FamilyCamp i Aalbæk ikke bliver til noget i år, og at de kirker, som plejer at arrangere FamilyCamp i stedet bakker op om organisationen Evangelists Alternativ Sommerfestival i Arnborg. Det har fået Christian Hedegaard fra Evangelist til at reagere, fordi han mener, at omtalen i sidste uge kan forstås som om, Alternativ Sommerfestival er en afløser for FamilyCamp:
– Alternativ Sommerfestival er Evangelists sommerstævne, og ikke en erstatning for FamilyCamp. På Sommerfestival vil Evangelist samle alle vores ikke-kristne kontakter, som vi har fået gennem vores arrangementer rundt om i landet. Vi vil samle vores medarbejdere – også dem fra børnehjemmet i Uganda – og beboerne på vores centre, præciserer han og fortsætter:
– Når det er sagt, er alle andre naturligvis også velkomne.