Præsidenten inviterede Benny

NIGERIA: Den amerikanske helbredelsesprædikant Benny Hinn har modtaget en personlig invitation fra Nigerias præsident, Olusegun Obasanjo, til at holde en kampagne i Nigeria. Invitationen blev overrakt af to af præsidentens medarbejdere.

Den nigerianske præsident, Olusegun Obasanjo, har inviteret Benny Hinn til at være hans private gæst, mens Hinn på samme præsidents opfordring holder en tredages kampagne i Nigerias hovedstad, Lagos

„Hilsener i Jesu Kristi navn, vores frelser og herre. Dette er en særlig invitation på vegne af hr. præsidenten til at være hans udvalgte gæst i præsidentboligen til morgenbøn og morgenandagt…“ hed det blandt andet i indbydelsen.
Mange af Nigerias ledere er kristne, og de tror, at Gud har kaldet Benny Hinn til at betjene Nigeria og bringe budskabet om salvelse og mirakler til landet.
„Du må nu komme til Nigeria og bede en helbredende, salvet bøn over hele nationen Nigeria“, lød det videre i invitationen.
Præsidentens udsendinge fortalte derefter Benny Hinn, at flere end 30 millioner nigerianere hver dag ser Hinns tv-program „This Is Your Day“, og at landets aviser allerede for fuld kraft annoncerede Benny Hinns komme, selv om han endnu ikke havde accepteret invitationen.

Benny var allerede klar

Hvad folkene fra Nigeria ikke vidste, var, at den selv samme dag, som de overrakte invitationen til Benny Hinn, da havde Hinn under sin morgenbøn præcis klokken 06.00 hørt Helligånden sige tre ord: „Tag til Nigeria“.
Benny Hinn har nu accepteret invitationen og skal tale i „The Holy Ghost Congress Grounds“ i Lagos fra den 29. april til den 1. maj i år.
Nigeria er Afrikas mest folkerige nation med 134 millioner indbyggere.
– jeli