Adam Watts The Noise Inside


„The Noise Inside“ er det første soloalbum fra Adam Watts, som tidligere har været producer for den kristne kunstner Jeremy Camp. Watts har i „The Noise Inside“ leveret et album som er fuld af glæde og forundring til Gud. Der er ikke så meget lir i dette projekt – det er guitar, med lidt backinginstrumenter og Adam Watts stemme, som den altoverskyggende lydlige forgrund. Genren kan beskrives som blød pop med et stærkt akustisk islæt. Teksterne er simple og forudsigelige, men lidenskaben og beslutningerne, som man fornemmer bag sangene virker reelle. Det må være det vigtigste for Gud! Vil du blot lytte til musikken og stemmen uden de store refleksioner til indholdet, mener jeg du kan finde bedre albums i genren. Forudsigeligheden hos Watts er nemlig gennemtrængende. Personligt savner jeg lidt eventyr i klangene og i akkorderne. Kan du li’ Jeremy Camp tror jeg dog Watts falder i god jord, og kan du selv li’ at sidde med den akustiske spade og synge sange til Gud, er Watts en god sparringspartner.