Newsboys Devotion


Så er der kommet endnu en cd fra Newsboys og det er endnu engang en lovsangscd.
Newsboys er efterhånden blevet en af sværvægterne i den kristne musikindustri, dette er deres 12 cd og salget har passeret over fem millioner cder. Det er jo rimelig imponerende nærmest på højde med adskellige mere kendte kunstnere i den mindre kristne musik industri.
Deres forrige lovsangsplade synes jeg personligt var lidt tynd, og jeg mistænkte dem for at hoppe på lovsangsbølgen for at sælge flere cder, med devotion viser de i hvert fald, at de kan gøre det bedre.
Der er ti numre på cden og stilen er lovsangsagtig med et stænk af „love liberty disco“ over sig, man er på intet tidspunkt i tvivl om, at det er Newsboys som står bag.
De har selv skrevet 7, af numrene på cden, nummeret „Presence“ som er skrevet i samarbejde med Tim Hughes (ham som har skrevet „Here I am to worship“) har potentialet til at blive et lovsangshit i mange år frem i tiden, det bliver nok ikke en „shout to the lord 2“, det kommer der alt for mange nye sange på markedet til.
Jeg synes det er en cd som er værd at investere i, man får både lovsang og Newsboys i samme pakke og det er jo ikke en dårlig pakke.