IM skrumper ind på Djursland

DJURSLAND – Den 21. februar besluttede Indre Mission at sælge Grønfeld Missionshus ved Ebeltoft, og det overvejes at sælge flere missionshuse i området, skriver IMT.- Noget af anvaret for tilbagegangen bærer vi selv. Der er ting, vi kunne have gjort anderledes. Men vi møder heller ikke opbakning fra de fleste præster i området, siger Else Marie Johnsen, der er kredsformand for Djursland og Mols-kredsen.
For at bevare det nuværende arbejde er de lokale missionsfolk i gang med at planlægge et intro-kursus til kristendommen, som efter planen skal løbe af stabelen til efteråret. Kurset arrangeres i samarbejde med valgmenighedspræst Robert Bladt fra Fjellerup, og det er planen, at alle IM-samfund i området skal have tilbud om kurset, fortæller hun..
Efter salget i Grønfeld har Indre Mission arbejde syv steder på Djursland.
– ole