Seminar om profetiske ord til brug i evangelisation

RØDOVRE: Fredag d. 8. og lørdag d. 9. april underviser Amanda Collins fra Streams Ministries om profetisk evangelisation i frikirken Faderhuset i Rødovre.Profetisk evangelisation handler om at lære at lytte til Gud og tale ord fra ham direkte ind i menneskers liv, så de erfarer, at Gud er levende, at han kender dem og tænker på dem.
Amerikaneren Amanda Collins, arbejder i Polen. Hun vil bl.a. undervise om, hvordan man lærer at lytte til Guds stemme, hvordan man bedømmer om Gud er kilden, og hvordan man i praksis anvender profeti og f.eks. undgår religiøs sprogbrug.
Fra Norge deltager Viveka Ponten, som tidligere har skrevet to artikler i Udfordringen om drømmetydning m.m.
Seminarerne er også åbne for interesserede kristne fra andre kirker. Undervisningen kulminerer i, at alle deltagere går på gaden lørdag eftermiddag og praktiserer, hvad de har lært.
Henri.