Gospel i blomsterparken

For sjette år i træk er der gospel i Jesperhus Blomsterpark anden pinsedagNYKØBING MORS – Jesperhus Blomsterpark ved Nykøbing Mors lægger endnu engang jord til Friluftsmissionens årlige fremstød Jesperhus Gospel.

Her er børnemedarbejder i Indre Mission Keld B. Hansen i gang med bugtaling ved sidste års Jesperhus Gospel

Arrangementet finder sted anden pinsedag den 16. maj, og der er program på fra midt på formiddagen til sidst på eftermiddagen.
I år begynder det hele med en rytmisk gudstjeneste i Storteltet, hvor Friluftsmissionens landsleder Torben Østermark fra Hvidovre prædiker. Desuden medvirker et rytmisk band fra Århus og Frøslev Kirkes børnekor ved den festlige gudstjeneste.
Eftermiddagen byder på gospelfest, hvor koret Get2God fra Aalborg medvirker, og hvor sangeren og entertaineren Hans Jørn Østerby tryller og bugtaler.

Mange stopper op

Hele eftermiddagen er der desuden aktiviteter rundt om i parken med ballondyr, trylleri og forkyndelse ved hjælp af talemalebræt.
Desuden spiller sangeren Jens Bendix i Junglecafeen.
Fra de tidligere år ved arrangørerne, at der er mange gæster i parken netop i pinsen, og mange deltager i arrangementerne i teltet og stopper op for at se trylleri og andet.
Ved Jesperhus Blomsterpark findes desuden en campingplads, så der er mulighed for at tage hele pinsen med.
Foruden Friluftsmissionen er Lødderup/Elsø samt Frøslev/Outrup/Mollerup sogne med i arrangementet.