Konference skal forme nye evangelister

Hvad har evangelisterne brug for Hedegaard til, det vil jeg svare på, ikke en konference, det er malplaceret – hvorfor? Det, som trænges, er gode pastorer, som ser muligheder i folket, og at man lader dem slippe til at bede for andre. Hvad gør man i menighederne? Jo, man kalder de ældste frem og pastoren, når der skal bedes for folk i kirken. Fordi man ikke regner med, at andre har to hænder, som kunne være lige så gode som deres til at formidle Guds kraft ind i menneskers liv. Jeg har set det i mange år; tænk, hvor troen ville vokse, om lille fru Hansen fik et gennembrud og fik et ben til at vokse ud eller en ryg til at blive rask, hvem ville få ære? Naturligvis Gud og ikke andre. Vi har den opfattelse, at vi ikke er hellige nok eller fine nok til at komme ud på det dybe vand. Men jeg, som har set Gud arbejde, bliver mere og mere ydmyg og oplever, at jeg ikke behøver at sige noget, det er Guds arbejde, det er ham, som gør sin gerning, og jeg stiller mig til rådighed for ham. Jeg kan gøre det, som Gud har sagt i sit ord, det kan alle troende gøre. Problemet er, at vi ikke har fået lov til det i kirken, det var kun de såkaldte indviede, som kunne det. Det er en løgn og bliver ved med at være det. Jeg har oplevet, at pastorerne og lederne i kirken ikke har villet uddelegere deres autoritet til folket. Måske man ville tabe ansigt, om andre pludselig havde fremgang, man ville hjælpe folket frem til modenhed, og når de var fremme ved et vist punkt, slog man bremserne i. Måske var det Janteloven, som truede. Det, som trænges i Danmark, er, at Guds ord bliver personligt for hver enkelt menneske, og at du tror, at Gud vil det, han siger, han vil og kan gøre det. Noget andet er, at alle mennesker skulle vide, at de skulle vidne om Jesu små evangelister. Det, som jeg oplever, er, at man vil have en stor konference, så man kan få lov at bede for en hel del. Alle forkynderes drøm er at få så mange frem som mulig i deres møder – se, hvad jeg kan, men det er ikke dit ansvar (LEDER), i første hånd er det den gode hyrde, den, som elsker mennesker og kan se, her er en leder. Hedegaard har ret, at der ikke har været fokus på problemet, men lad nu de unge vokse frem til det, Gud har kaldet dem til. Lad ikke det her blive for rosenrødt, der er en pris at betale først. Det er at lære ordet, Gud vil ikke, at du skal mislykkes i tjeneste for ham, lad Gud selv skyde dig ud som en pil.

Hans Henning Jørgensen
Allevej 16 C
7321 Gadbjerg (Evangelist)