500 unge på korttidsmission

500 16-29-årige fra forskellige lande vil bruge to uger af deres sommerferie på en intensiv missionstur til en europæisk storby.
Arrangøreren af korttidsmissionsrejserne er Jesus Revolution, og om formålet med begivenheden siger Jesus Revolutions Frode Ringsnes til den norske avis Dagen:
– Vores mål er at inspirere, udfordre og udruste mennesker til at dele deres tro med andre. Samtidig ønsker vi at nå Europas ungdom med troen på Jesus.
Det er ottende gang i træk, at Jesus Revolution laver deres egne teams til sommermission, men det er første gang, at man sender unge af sted til så mange byer, som man gør i år – nemlig syv.
Jesus Revolution har hovedkvarter i Oslo og afdelinger i otte andre europæiske lande, og det er til byer i nogle af de lande, at de missionsivrige unge rejser. Nordligste by er Oslo, og sydligste by er Malaga i Spanien.
Missionsindsatsen sker i samarbejde med lokale kirker, så projektet får en lokal forankring. De unge bruger først fem dage på undervisning og praktiske forberedelser, hvorefter de tilbringer de næste ni dage med at dele deres tro med andre.
– jeli