Far er den bedste i verden

SKJERN: Om det er, fordi frikirken UNIC mener, at kirkerne i Danmark gør alt for lidt for at profilere faderrollen, vides ikke i skrivende stund.
Og om man i det vestjyske mener, at kristne qua deres formodet indgående kendskab til ham, som er et forbillede for ethvet faderforhold i Himlen og på jorden (Ef. 3,15, hver-dagsdansk), har en særlig forpligtelse til at sætte fokus på faderskaber, melder historien heller ikke noget om.
Men den vestjyske frikirke har i hvert fald taget initiativ til en lokal konkurrence, hvor man vil kåre „Verdens bedste far i Skjern“. Vinderen af konkurrencen bliver kåret på Fars Dag søndag den 5. juni i forbindelse med en byfest i den vestjyske købstad. I forbindelse med kåringen kan man se på amerikanerbiler, smage ameri-can BBQ og opleve både dans, sang og trylleri.
Den formentlig velfortjente vinder vil blive kørt gennem Skjern by i en kortege af ameri-kanerbiler og kan senere nyde en middag for to på en lokal restaurant.
– jeli