Festival med jubilæums-surprise

15 års jubilæum for Å-festival i Sdr. Felding fejres med en overraskelse fredag aftenSDR. FELDING – Når årets Å-festival i pinsen løber af stabelen i Sdr. Felding, er det 15. gang, det blå telt bliver rejst på byens campingplads.
Det fejres med en lille jubilæums-surprise sent fredag aften. Hvad overraskelsen går ud på, vil arrangørerne dog ikke ud med.
Siden starten i 1991 er festivalen vokset kolossalt. Dengang var to master tilstrækkeligt i mødeteltet. De sidste mange år har man været oppe på seks master, og mere er der dårligt plads til på pladsen.
Den store interesse har desuden betydet, at de mange gæster, som ønsker at campere på pladsen, må ud i god tid. Hvert år er pladsen udsolgt længe før pinse.
Et af festivalens særtræk er, at det er gratis at deltage. Alle udgifter dækkes ved indsamlinger. Alligevel er det lykkedes at trække ret store musikalske navne til Sdr. Felding. Det første år var der udelukkende danske navne på plakaten, mens topnavnene denne gang er amerikanerne Paul Colman og Jill Phillips.
Alle årene har Å-festival markeret sig med et koncept, der blander gudstjenester og forkyndelse med musik. Festivalen arrangeres af unge fra Sdr. Felding Missionshus i samarbejde med Indre Missions Musiksekretariat.
– ole