Teenlejr for fuld musik

Sommerlejr for musikalske og danseglade teenagere på Børkop HøjskoleBØRKOP – Søndag den 26. juni løber en helt særlig teenlejr af stabelen. Den henvender sig til alle teenagere, som bare er vilde med at spille musik, synge, danse og lave drama.Lejren hedder Music Point 2005, og i løbet af en uge bliver alle kreative kræfter samlet i et stort show, der fyres af for forældre og søskende på lejrens sidste dag.
Music Point 2005 finder sted på Børkop Højskole, hvor alle højskolens musikfaciliteter står til rådighed. Derfor er der rig mulighed for at spille sammen med andre, arbejde med lys, lyd og storskærm eller deltage i en danseserie til fed kristen musik. Desuden er der undervisning i, hvordan man leder lovsang, så taget letter.
Selv om det meste af lejren handler om musik, bliver der også tid til bibeltimer og bibelstudie hver formiddag, og om eftermiddagen står der blandt andet sport på programmet.
For at deltage skal man mindst have afsluttet 6. klasse.
– ole