Kurt Carr / One Church


Wauw! Det er helt uundgåeligt, at der ryger mindst et par numre fra Carrs nye udgivelse ind på hitlisten i mit gospelkor hjemme i Kolding! Og måske kan jeg hive nogen af hans blændende solister med i købet?
Den lille gospelmusiker Kurt Carr har gjort det igen. Disse 16 flot producerede gospelnumre har vundet ham en Stellar – Award og nomineret ham til en Grammy – Award.
Det er fem år, siden vi sidst fik noget fra Carr, da han i 2000 fik seks Gospel Music Stellar Awards for albummet „Awesome Wonder.“ Og nu har „One Church Project“-albummet ligget nummer ét på top 40 hitlisten for gospelmusik i USA siden april.
„One Church“ er en herlig live optagelse fra West Los Angeles COGIC Cathedral. Den er et vidnesbyrd om Carrs musikalske spændvidde, der placerer ham som en af de mest begavede sangskrivere og sangere i nutidens gospelmusik.
Han favner hele den multikulturelle bredde og hiver forfriskende en armensk harmonikaspiller på scenen, et sydafrikansk kor, en skotsk sækkepibe …. Alle Guds børn har plads på denne cd … fordi vi er „One Church“!
Kurt Carrs backing er hans 7-stemmige ensemble „The Kurt Carr Singers“ og gospelkoret „The Choir of life“ fra henholdsvis USA og Japan, og jeg har opgivet at tælle de mange musikere, der bidrager med det ypperste fra deres instrumenter. Alle bevæger sig fantastisk rundt i meget forskellige stilarter, som er med til at give gospelmusikken et nybrud … eller redefinere genren som langt bredere og mere helstøbt end nogensinde tidligere.
Der er ikke så meget „When Israel was in Egypts land“ over denne cd. Alligevel er her søndag-formiddag-kl-10-sange blandet med lovsangstango, energisk bragende rytmer og opmuntrende ballader som „God Blocked It“. Det hele kører allerede på USAs radiostationer. Don’t miss it!