Mini-oaselejr på Sjælland

Hvis man ikke er til megastore arrangementer, afholdes der i Oaseregi en mini-familielejr på Sjælland. Lejren finder sted på Odsherred Efterskole i Fårevejle Stationsby. Lejrens program tilgodeser både børn, unge, og voksne; familier såvel som singler. De senere år har der været 200 deltagere på lejren, som i år har temaet „I fædres spor – til fremtids sejre“.
En gudstjeneste søndag den 3. juli indleder lejren, som varer en uge og hver dag har dels fælles familiemøder og dels arrangementer målrettet forskellige aldersgrupper.
To elementer, som sigter specielt på de unge, er „Late night special“ og „Noise“ . „Late night special“ er hver aften kl. 22 og indeholder lovsang, bøn og undervisning udelukkende for de unge og med de unge. Peter Stieber fra Værløse samt Weymann Howard fra Los Angeles vil være væsentlige input disse aftener. Kathrine og Silas Serner-Pedersen vil stå for lovsangsbandet.
Eftermiddagene bliver holdt fri for program, men tirsdag og torsdag vil der være forskellige seminartilbud til dem, som ikke vælger at tage på familieture til strand og skov.
– jeli