Enhed i Rødding

Der er enhed på programmet, når Kristus Kirken i Rødding og Ølgod Menighedscenter sammen arrangerer Sommertræf 2005 på Rødding Friskole.I weekenden 29. til 31. juli er der sommertræf i Rødding. Det er kirkerne Ølgod Menighedscenter og Kristus Kirken i Rødding, der er arrangører. Temaet for dette års sommertræf er „Ikke ens – men ét“.
Stævnets talere kommer alle fra lokale syd- og vestjyske kirker. Talerlisten omfatter blandt andet John Lorenzen fra Vestermarkskirken i Grindsted, Svend Løbner Madsen fra Kristus Kirken i Vejen og Lydia Madsen fra Ølgod Menighedscenter.
Der bliver også god plads til børnefamilierne. Hanne Carstensen fra Evangelisk Børnemission vil hver formiddag holde børnemøde, hvor emnet er „Gud bruger børn“. Her skal de bl.a. høre om børn i Bibelen, lære bibelvers, klippe og klistre og meget mere.
Om eftermiddagen er der aktiviteter for hele familien heriblandt en tur til Jels Sø.