Frelsens Hær hjælper efter terrorbomber

Teams og medarbejdere fra Frelsens Hær i England har været i fuld gang med hjælpearbejdet efter terrorbomberne i London den 7. juli.

Brandmænd får en forfriskning ved Frelsens Hærs nødhjælpsbil ved King’s Cross-stationen i Londen.

En særlige nødhjælpsbil har været på ulykkesstederne, hvor medarbejderne sørgede for kaffe, te og andre forfriskninger til såvel brandfolk og hjælpemedarbejdere som til ulykkesofre og deres pårørende. Medarbejderne hjælper også med rådgivning, samtaler og anden støtte, skriver Frelsens Hærs blad.
– Mennesker, der har været inde i tunnelen, har været vidne til nogle meget grusomme og foruroligende scener, og de har været meget taknemmelige for at få mulighed for at tale om det, de har oplevet, i fortrolighed, siger major Anne Read, der deltog i rådgivningsarbejdet på Russell Square.
Frelsens Hærs teams indgår som en del af beredskabsplanen for London, og en af Hærens bygninger, Faith House, ligger over for King’s Cross-stationen, der blev ramt af en af bomberne. Her blev indrettet et stilleområde, hvor togpassagerer kunne sætte sig ned og tale om deres voldsomt chokerende oplevelser, og de havde mulighed for at ringe og tale med deres familie.
– nord