Helbreder fra Sri Lanka besøger KirkeCentret

Mervin Gunaselvam

Fra den 2.-4. september besøger pastor Mervin Gunaselvam KirkeCentret i Randers, hvor han vil helbrede sygdomme i Jesu navn.
– Da Mervin Gunaselvam begyndte som prædikant, blev han hurtigt kendt som dæmonuddriver. Men han fandt ud af, at det ikke var nok at bede om helbredelse for mennesker. De skulle også have en menighed, hvor de kunne få undervisning og hjælp. Derfor begyndte han at plante menigheder og er i dag ansvarlig for mere end 40 menigheder med tilsammen cirka 6.000 medlemmer, fortæller Jack W. Jensen, der er præst i KirkeCentret.
Da tsunamien ramte Sri Lanka, var KirkeCentret med til at indsamle 60.000 kroner som nødhjælp til Mervin Gunaselvams organisation, Trumpet Sound Ministries. Ved gudstjenesten i KirkeCentret søndag vil han fortælle om det arbejde, der blev gjort, og de projekter, de er i gang med.
peg