Det, der sker i vores tid, er…
Større end i Elias’ dage…

Helbredelses-evangelisten Charles Ndifon gik lige op imod den danske jantelov, da han den 6. og 7. juli helbredte mindst et halvt hundrede syge ved Sommer Festivalen på Vildkildegård ved Herning.– Jeg har hørt, at nogle af jer unge går rundt og synger sangen „These are the days of Elijah“. (Disse er som Elias’ dage).
Men I tager fejl. Dette er ikke Elias’ dage – det er Charles’ dage…, spøgte han.
– Det, som vi oplever i dag, er endda større end på Elias ‘tid. I Gamle Testamentes tid var det kun få, der oplevede Guds ånd. Men i de sidste tider udgydes Guds ånd over alle mennesker, læser vi i Joels bog kapitel 3.
Og Jesus sagde: „Den, der tror på mig, han skal også gøre de gerninger, jeg gør, ja, gøre større gerninger end dem.“ (Johs. evangeliet 14,12)
Efter at Jesus kom, er der ingen barrierer mellem os og Gud. Vi kan gå direkte til faderen, sagde Ndifon.

For at ødelægge den Ondes gerninger

Ligesom ved tidligere møder i Danmark kom Charles Ndifon med mange kundskabsord om ukendte syge i forsamlingen, hvis sygdomme han kunne beskrive, hvorefter han sagde: „Jesus helbreder dig netop nu“. De helbredte blev bedt om at komme frem, og en række af mennesker kunne bagefter fortælle fra platformen, at det var den og den sygdom, de led af, og at de f.eks. havde oplevet en varme gennem kroppen i samme øjeblik, og at de nu ikke følte samme smerte. I de tilfælde, hvor de syge stadig følte smerte, bad Ndifon for dem, og de blev øjeblikkeligt fri.
Charles Ndifon understregede gang på gang, at sygdom ikke kommer fra Gud, men fra den Onde. Men Jesus kom „for at tilintetgøre Djævelens gerninger“. (Johs. 3,8).
– I aften er Djævelen i problemer, sagde han.
Henri.