Unge vil nå de kirkeløse

Maria og Martin Morfjord

Flere undersøgelser viser, at det ikke er troen på Gud, der fraholder unge mennesker i Danmark fra at komme i kirke, men ”rammen” i kirken. Den såkaldte »kirkeløse« kristne generation er bl.a. et produkt af dette. Men det er netop de »kirkeløse«, som ofte har nøglerne og ideerne til at nå ikke-kristne unge i Danmark. På den baggrund vil det norsk-danske par Maria og Martin Morfjord fra januar 2006 starte et missionsprojekt, hvor »kirkeløse« kan få lov til at skabe et kristent fællesskab, som møder dagens unge i København.
Det norske og danske Missionsforbund står bag, og visionen er at samle et team fra Norge og Danmark, som bosætter sig og studerer eller arbejder i København og derigennem skaber deres netværk. Maria og Martin søger en lejlighed til at være udgangspunkt for et sådant netværk.
– hanne