Flere unge mener, at det er okay ikke at drikke sig fuld. Alligevel er antallet af unge, der drikker, for højt, viser en undersøgelse af unges alkohol-vaner.

To talentfulde, danske bands, Spark og Stainless, kommer til Kulisselageret i Horsens den 16. september.

Stainless spiller sammen med Spark i Horsens

Begge bands har kristne rødder og store ambitioner om at nå langt ud med deres tekster og musik.
Spark er et ungt band fra Midtjylland og har eksisteret siden 2002. De har vundet talentkonkurrencen Play Off og er tydeligvis på vej op i den danske rock-liga. Deres seneste demo-udspil, „The City Silence“, indeholder tre numre, der skal afspejle bandets musikalske ståsted. Bandet medvirkede bl.a. ved Glow Festival i Lunderskov i august.
Århusianske Stainless spiller mainstream-rock og er efterhånden blevet et stort navn, også på den verdslige musikscene. Bandet udgiver til efteråret deres debutalbum og vil til koncerten præsentere en blanding af tidligere udgivet og nyt materiale. De har før fået de to singler „Superstar“ og „Cold Glass Of Wine“ spillet på P3 og har turneret i Norge, Sverige, Holland og Slovakiet. Desuden har de spillet på Europas største kristne festival, Fleevo.
Både Spark og Stainless er nogle af tidens største kristne bands og har masser af sceneerfaring. Der er lagt op til et brag af en koncert, når de to grupper mødes i Kulisselageret i Horsens.
Dina