Ugens Brev

På denne plads vil du normalt kunne læse et indlæg fra en læser. Denne gang er det fra redaktøren!Med Suh Jacobsen som brevkasse-redaktør begynder vi nemlig en ny form for brevkasse i Udfordringen.
Ligesom andre brevkasser vil vi bestræbe os på at bringe korte spørgsmål og korte svar.
Erfaringen viser, at de fleste læsere foretrækker denne form, selv om det selvfølgelig er svært at beskrive hele baggrunden for spørgsmålet i kort form. Men spørgsmålene og svarene skulle også gerne være til gavn for andre end den person, der spørger.
Fremover vil breve derfor ikke blive bragt i deres fulde længde, men Suh Jacobsen vil nøjes med at gengive spørgsmålet i kort form og evt. nogle få oplysninger.
Hvis du ønsker at få svar på et spørgsmål, så formuler spørgsmålet så kort som muligt. Hvis du mener, at Suh har brug for ekstra oplysninger, så tilføj dem gerne, men forvent ikke at hele brevet bringes.
På den måde håber vi, at også mange nye læsere vil få gavn af brevkassen.
I kolofonen øverst på denne side kan du se både mail- og snailmail-adresse.
For god ordens skyld gør vi opmærksom på, at Suh ikke kan tilbyde gratis rådgivning udover brevkassen. Rådgivning på hendes klinik sker efter normal takst. Se evt. nærmere på Suhs hjemmeside.
God fornøjelse! Og er du i tvivl om noget – så Skriv til Suh!
Henri Nissen