FC Zulu fik stryg af kristne bikere

Den kristne bikerklub Exodus MC vandt knebent over fodbold-nørderne fra FC ZuluI denne uges afsnit om TV2 Zulu’s populære fodboldhold FC Zulu var der lagt op til store klø. Træner Mark Strudahl savnede nærkampstyrke hos spillerne, der klarer sig væsentlig bedre foran computerskærmen end på fodboldbanen.

Der var Biker-bibler til hele holdet efter fodboldkampen mellem FC Zulu og den kristne bikerklub Exodus MC. (Foto: fcz.dk)

Derfor havde han arrangeret en fodboldkamp mellem Zulu-drengene og en hel bikerklub, der ankom med læderjakker og solbriller på deres store motorcykler.
Angsten lyste ud af ansigterne på Zulu-spillerne, og flere af spillerne havde ikke megen tiltro til, at „rockerne“ kunne overholde reglerne på fodboldbanen.
Andre nævnte muligheden for at blive slået til plukfisk.
Men efterhånden som kampen skred frem, viste bikerne sig mere menneskelige, end de gulklædte Zulu-spillere havde turdet håbe.
– De er faktisk slet ikke så hårde, som vi havde regnet med, konstaterede én.

Kristne bikere

Og da kampen var overstået med en kneben sejr til bikerne, måtte bikerholdets anfører gå til bekendelse.
– Vi hedder Exodus MC, og vi er en kristen motorcykelklub, forklarede han til modstandernes store forundring, mens holdkammeraterne delte de såkaldte Biker-bibler ud til holdet.
Bekendelsen vakte naturligvis en vis opsigt blandt FC-Zulu-spillerne:
– Jeg havde nok ikke lige gættet, at de var sådan nogle Jesus-cyklister, fortalte én, mens en anden konstaterede, at en kristen motorcykelklub var et ligeså latterligt koncept som et fodboldhold, der ikke kan spille fodbold.

Afsnittet genudsendes på TV2 Zulu lørdag kl. 19.30.