Kaká tilhører Jesus

„Jeg tilhører Jesus,“ står der trykt på Kakás t-shirt og fodboldstøvler. AC Milans brasilianske stjernespiller lægger ikke skjul på, hvem der har æren for hans præcise afleveringer, tætte driblinger og scoringer for et af verdens bedste klubhold, italienske AC Milan.
Ved siden af sin aktive karriere holder han bibelstudier i sit hjem og bruger sin stjernestatus til at udbrede det kristne budskab.
Troen på Jesus har dog ikke altid været en del af den 23-årige brasilianers liv. Først da han som 18-årig var tæt på at miste sin førlighed i en badeulykke, begyndte troen at spille en afgørende rolle.
– Det tog mig over to måneder at komme igennem det. Men det var to meget vigtige måneder i mit liv. Jeg voksede som person. Jeg fandt ud af, hvilke ting der var vigtige i livet. Det var en spirituel periode med Gud og Jesus. Jeg begyndte at få oplevelser med Gud, siger Kaká til dagbladet BT.
– ole