Unge vil studere Bibelen

VEJLE – Jerusalem bliver sat på dagsordenen, når unge samles for at holde Studieweekend 06 på Grejsdalens Efterskole i Vejle.Joffi Danmark, Ordet og Israels ungdomsarbejde, holder studieweekend for unge den 27.-29. januar, hvor Bibelen, især Gammel Testamente, og Jerusalem bliver sat i fokus.
Per Weber, den tidligere landssekretær i Ordet og Israel, er hovedtaler for weekenden. Han er en erfaren underviser og prædikant, og med utallige rejser til Israel ved han en hel del om Jerusalem. På weekenden vil han undervise i emnerne: Guds jordforbindelse, Byen Gud aldrig glemmer, Den store konges by og Jerusalems fremtid.
Der vil desuden lørdag være to bibelske seminarer at vælge imellem. Martin Ramlov, ungdomssekretær i Ordet og Israel, vil gennemgå centrale dele af Josuabogen , og Morten Vartdal, der er lærer i København, holder seminar om verdenshistoriske pejlemærker.
Dina