Ny formand i Agape

39-årige Annette Bech Vad er blev valgt som ny formand for foreningen Agape. Hun har dog allerede stort kendskab til foreningens arbejde efter fire år i bestyrelsen.

Annette Bech Vad

Annette Bech Vad arbejder til daglig som afdelingssygeplejerske på Herning Sygehus, hvor hun særligt arbejder med omsorgs- og behandlingstilbud til patienter og pårørende i dyb krise på grund af kritisk sygdom eller pludseligt dødsfald.
Sammen med ægtemanden Thorkild har hun gennemført kurset Sjælesørgerisk Familierådgivning og blev ad den vej engageret i Agapes arbejde. Kurset betød desuden, at Thorkild Vad opgav landmandslivet og begyndte at læse til familieterapeut. Sammen har parret, der bor i Videbæk, været med til at starte kurset „Parat til Start“, der tilbyder ægteskabsrådgivning til unge forlovede.
Annette og Thorkild Vad har tre børn.
– Jeg er meget taknemmelig og ydmyg for den tillid, der er blevet vist mig i forhold til formandsposten, men glæder mig også til denne nye opgave i et meget vigtigt stykke arbejde i vores land, siger Annette Bech Vad.
Foruden bestyrelsesarbejdet har den nye formand været engageret i Basis, der er Agapes arbejde blandt mennesker med en problemfyldt seksualitet. Hun har desuden taget initiativ til og sat gang i Agapes visionsproces.
– ole